Gratis Wi-Fi bij Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas CruisesRegent Seven Seas Cruises heeft begin oktober aangekondigd dat zij met ingang van het winterseizoen 2014-2015 gratis draadloos internet gaat aanbieden aan gasten die een Concierge klasse hut of hoger boeken. Het aantal gratis Wi-Fi minuten varieert van 200 tot 500 minuten, afhankelijk van de duur van de cruise die wordt geboekt. Om het draadloos internet voor alle gasten nog aantrekkelijker te maken, neemt de rederij de volgende maatregelen op haar drie schepen:

  • Verdubbeling van de satelliet bandbreedte zodat zowel de kwaliteit als de snelheid van de internetverbinding wordt verbeterd.
  • Uitbreiding van het Wi-Fi signaal zodat Wi-Fi overal aan boord beschikbaar is, van alle suites, publieke ruimten tot de buitendekken.
  • Vervanging van alle hardware aan boord, zoals modems, routers en overige apparatuur.

De gratis Wi-Fi internet minuten zullen als eerste op de Seven Seas Mariner met vertrek op 31 oktober 2014 worden geïntroduceerd. De Seven Seas Mariner en Seven Seas Navigator volgen kort daarop, begin november 2014.