Bloggers cruise Norwegian Getaway

Cruise Travel neemt geregeld journalisten mee aan boord tijdens een cruise. Tijdens deze ‘persreizen’ kunnen journalisten zelf ervaren hoe het is om te cruisen en hier een artikel over schrijven. Voor de inauguratiecruise van de Norwegian Getaway heeft Cruise Travel er deze keer voor gekozen om geen traditionele journalisten mee te nemen, maar bloggers die hun reisverhalen online delen. Samen met Verkeersbureaus.info en TWM hebben we travelbloggers uitgenodigd om twee nachten mee te varen op dit nieuwe schip en hun ervaringen via Social Media en hun blogs te delen. Het bleek dat er onder deze bloggers veel vooroordelen over cruisen leefden. De hoogste tijd dus om ze te verrassen! En daarmee hopelijk ook hun lezers. Via #ultimategetaway hebben de bloggers Twitter bestormd tijdens de cruise en erna hebben ze hun eigen ervaringen als firsttimer gedeeld via hun eigen blog.

Norwegian Getaway
Norwegian Getaway

Wilt u weten of de vooroordelen verdwenen zijn? Lees het zelf in hun verslagen:

Natasja Bogers schrijft in haar blog over de dingen die haar bezig houden, zoals boeken, eten, muziek, films en reizen. Vanwege het feit dat Natasja zo van reizen houdt, is ze gevraagd om mee te gaan op de eerste cruise van de Norwegian Getaway. Lees haar blog hier.

Henriëtte Bokslag is verslaafd aan reizen en vindt het leuk om daarover op haar website te schrijven en tegelijkertijd tips en reisinformatie te geven. Lees hier haar cruise ervaringen.

Justine Biesot schrijft op haar blog over de dingen die ze leuk vindt, zoals beauty, fashion, eten, steden en reizen. Op uitnodiging van Cruise Travel heeft ze de eerste cruise van de Norwegian Getaway meegemaakt. Wat vond Justine van deze ‘cruise to nowhere’? Lees het hier.

Mandy Groenewegen is een Communicatie student die wel in is voor nieuwe dingen. Verder houdt ze van eten, yoga, lezen, reizen, schrijven, surfen, fotograferen, haar vrienden en daar schrijft ze graag over in haar blog. Ze vindt vooral de kleine dingen van het leven interessant. Benieuwd wat ze vindt van het grote schip de Norwegian Getaway? Lees het hier op haar blog.

Blogger Anneke de Bundel en fotografe Nicole Franken zijn de dames achter het blog Nomad & Villager. Samen houden ze ervan om reisreportages te maken en hun avonturen, verhalen en tips te delen. Is cruisen iets voor de dames? Lees hun verhaal hier.

Milou schrijft op haar reisblog over leuker en goedkoper reizen. Ze geeft tips over reizen met een klein budget en deelt de mooiste bestemmingen. Dit alles doet ze vanuit haar eigen ervaringen. Daarom kon ze ook niet achterblijven met een blog over de Norwegian Getaway. Lees hier wat Milou van de eerste cruise van de Norwegian Getaway vond.

Ook Lars Boom, Senior Online Marketeer Travel bij de ANWB is mee gegaan op de ‘Cruise to nowhere’ van de Norwegian Getaway. Lees hier zijn bevindingen.

De blogpost van 4 van bovenstaande bloggers zijn ook te lezen op Verkeersbureaus.info. Lees het hier.

5 thoughts on “Bloggers cruise Norwegian Getaway”

  1. Leuk dat jullie erbij waren Natasja en Henriette en bedankt voor jullie enthousiaste verslagen!

  2. Graag kom ik in contact met de PR, brand of marketing manager van cruise Travel, ik ben ervan overtuigd dat we een mooi nieuw online app store luxe platform hebben namelijk BFLmag wat perfect aansluit bij cruisetravel!

Comments are closed.