Cruise Dagen

De Cruise Dagen van 2014 komen er weer aan. De kans voor klanten van Cruise Travel om een cruiseschip van binnen te bekijken. Hoe gaat het er aan toe op een cruiseschip? Hoe zit een schip er van eigenlijk binnen uit? Klopt het dat cruisen ontzettend leuk is?

Dhr. Hansen heeft vorig jaar deelgenomen aan een Cruise Dag op de Costa neoRomantica. Lees hieronder hoe hij deze dag heeft beleefd.

Costa neoRomantica
Costa neoRomantica

Om de gehele Cruise Dag intensief te beleven waren we al tijdig aanwezig in de haven van Amsterdam, welke met de toegezonden routebeschrijving van Cruise Travel heel gemakkelijk te vinden was. Parkeerruimte voldoende, en we werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie in de Terminal. Tevens werden we meteen bij binnenkomst ook ingedeeld in groepen, voor het vlekkeloos binnenloodsen op het schip.

Welkomstpraatje op de Costa NeoRomantica

Eenmaal op het schip kon je genieten van alle pracht dat aanwezig is op zo’n groot cruiseschip. De rondleidingen liepen vlekkeloos, en je kreeg voldoende gelegenheid tot vragen stellen.
Alle typen hutten hebben we bezocht en onderweg was er gelegenheid tot het nuttigen van enkele drankjes aan boord.

Het zwembad

Na de uitgebreide rondleiding en genieten van alle mogelijkheden die zo’n schip bied, hebben we mogen genieten van een spectaculaire show met dansers. Hierna volgde nog een verdere uitleg en kreeg iedereen nogmaals de gelegenheid om vragen te stellen. Verder kreeg een ieder voor  het diner ruim  de gelegenheid om tot een bepaalde tijd het schip verder te verkennen volgens een uitgestippelde looproute.

Na al dit moois werden we allen uitgenodigd om deel te nemen aan het diner, wat voortreffelijk was, en je een echt familiair gevoel gaf in zo’n grote open luxe ruimte.

Mvr. Hansen in het restaurant

Wij vonden het een geweldige ervaring en hebben na afloop hier met vele van onze kennissen  en vrienden over gesproken, en een ieder die het horen wilde aangeraden. Na deze geweldige ervaring hebben wij van de gelegenheid gebruik gemaakt om een wandeling door de oude binnenstad van Amsterdam te maken.

Een aanrader voor iedere cruiseganger die nog onzeker is om te besluiten.Dhr. Hansen bij Passenger Terminal Amsterdam

Wil je zelf ook een cruiseschip bezoeken? Kijk dan op www.cruisedagen.nl.