Cruises met Cruise Travel reisbegeleiding

de HAL, in Rotterdam

Wat moet ik me daarbij voorstellen? Een vraag die veelvuldig gesteld wordt. Daarom even een uitleg wat u kunt verwachten.

Onze reisbegeleiders zijn fervente cruisepassagiers met een schat aan ervaring, die op vrijwillige basis u tijdens een cruise met raad en daad terzijde staan. Om te beginnen houden zij op de eerste dag een welkomstbijeenkomst. Zeer nuttig als u voor de eerste keer gaat cruisen, maar zeker ook interessant als u al enige cruise ervaring hebt. Tijdens deze bijeenkomst wordt u wegwijs gemaakt in de wereld van het cruisen en wordt u zeker ook in de gelegenheid gesteld al uw vragen te stellen.

Op een van de laatste dagen houdt  de reisbegeleiding een ontschepingsbijeenkomst waarin de procedure van ontscheping even nader wordt uitgelegd en zeker ook een leuke gelegenheid om elkaar nog even te zien. Denk niet dat u tussen deze bijeenkomsten in geen beroep op hen kunt doen, want dagelijks houden zij 1 of 2 spreekuren op een vaste locatie op het schip waar u met al uw vragen en/of probleempjes terecht kan. Daarnaast maken zij elke dag, en dat is echt uniek, een Cruise Travel nieuwsbrief met nuttige of leuke wetenswaardigheden.

Verder organiseert Cruise Travel in samenwerking met de Holland America Line excursies. Soms uniek, soms identiek aan die van de rederij, maar altijd in een eigen bus met alleen Cruise Travel passagiers. Indien de situatie op het schip het toelaat gaat de reisbegeleiding altijd mee tijdens deze tours (niet te verwarren met een lokale gids die altijd aanwezig is voor de nuttige en deskundige uitleg onderweg).

Kortom een cruise is al een feestje, maar met onze reisbegeleiders erbij heeft u nog het toefje slagroom op de taart!

Els Walls
Cruise Consulent en soms ook reisbegeleider

Cruise Travel reisbegeleiders
Cruise Travel reisbegeleiders

Bekijk hier de cruises met Cruise Travel reisbegeleiding.