Regal Princess, Middellandse Zee cruise, dag 3

Collega’s Tessa en Nicky zijn voor het eerst op cruise. Lees mee hoe zij hun cruise ervaren.

Zaterdag 17 mei 2014

Vandaag tijd voor een cruisedag op zee. Wakker worden met een uitzicht op zee. Iets wat je je niet dagelijks kan voorstellen. Deze dag een beetje uit kunnen slapen, dat was ook wel nodig. Voor een heerlijk ontbijt zijn we naar de Horizon Court gegaan. Een uitgebreid buffet, waar je echt van alles kan eten. Van de Calvé pindakaas tot aan de meest tropische vruchtensoorten.

Met onze gevulde magen konden we mooi het schip gaan verkennen. We begonnen op deck 5 en zijn geëindigd op deck 18. Hier zijn we ongeveer 4 uur zoet mee geweest. Dus je kan wel indenken hoe groot het schip is.

Regal Princess interieur

Enkele bijzonderheden te noemen van de Regal Princess:
– Gelato: een echte ijssalon.
– The International café: waar je heerlijke taartjes, panini’s en andere lekkernijen kunt vinden.
– Vines: een wijnbar waar ze echt een zeer uitgebreide wijnkaart hebben.
– The Sanctuary: een relax zone voor volwassenen. Hier kan men voor 50 dollar een cabana huren voor een halve dag. Om je vervolgens in extreme luxe te wanen. Deze cabanas zijn uitgerust met een flat screen tv en eigen koelkast. Dit is ook geheel afgezonderd van de rest van de gasten.
– Movies under the stars: eindig je dag met een film onder de sterren. Op speciaal gearrangeerde bedjes met eventueel een dekentje kan je genieten van de nieuwste films.
– De magical water & light show mag men ook zeker niet missen.

Na de lange tour, was het tijd om eventjes van het zonnetje te genieten. Alle badderende mensen hadden ons wel een beetje lekker gemaakt. Dus hebben we een van de verborgen plekjes die Princess rijk is opgezocht.

Achterdek

Na het avondeten hebben we nog even een kijkje genomen in de disco, Club 6. Menig gast stond hier zijn beste moves te showen op de dansvloer. Er hing een gezellige sfeer en iedereen had het duidelijk naar zijn zin.

In de late nachtelijke uurtjes hebben we ook van deze bijzondere dag afscheid genomen. Morgen komen we aan in Kotor, oei wat zijn we benieuwd…

Nicky en Tessa

Wat viel ons op?
– Hutten ter hoogte van de Seawalk zonder de bar zijn niet een aanrader om te boeken. Mensen kunnen vanaf de Seawalk zo naar binnen kijken.
– Er zijn vele verborgen plekjes waar je kan zitten. Ga op ontdekking.
– Er is een Library met boeken en spelletjes.

Sea walk
Sea walk

One thought on “Regal Princess, Middellandse Zee cruise, dag 3”

Comments are closed.