7 redenen waarom je een cruise zou moeten maken met de Koningsdam

Vanaf deze week is het mogelijk om een cruise met de nieuwe Koningsdam van Holland America Line te boeken. Waarom cruisen met de Koningsdam? We hebben een paar goede redenen  op een rijtje gezet.

koningsdam

1. De naam is een eerbetoon aan Koning  Willem-Alexander

Omdat Koning Willem-Alexander de eerste Nederlandse koning in meer dan 100 jaar is, heeft  Holland America Line besloten hem te eren met de naam Koningsdam. Deze verwijst ook naar de Nederlandse achtergrond van de rederij.

2. De hutten

De Koningsdam is het eerste schip van Holland America Line dat eenpersoonshutten heeft. Ideaal voor de alleenreizende cruiseliefhebber. Ook voor families is de Koningsdam zeer geschikt, het schip heeft prachtige familiehutten die zijn voorzien van een scala aan moderne functionele details. Familiehutten maken samen cruisen gemakkelijker en aangenamer dankzij twee badkamers en ruimte voor maximaal vijf personen.

3. Een spiksplinternieuw schip!

Het is natuurlijk geweldig om als één van de eersten te genieten van alle faciliteiten. Het ontdekken van de leukste bars,  de mooie zwembaden en de verleidelijke restaurants is een excursie op zich. De Koningsdam ontdekken zal voor iedere cruiseliefhebber een waar feest zijn.

4. Je kunt aan boord van alles doen

De kookdemonstraties op de Koningsdam bieden een unieke, interactieve ervaring.  Maak kennis met de regionale keuken en doe frisse culinaire ideeën op. Ontdek je innerlijke chef-kok en leer de perfecte wijn te kiezen bij elk gerecht.

De computerlessen worden verzorgd in samenwerking met Windows, de groepssessies gaan in op verschillende algemene computervaardigheden zoals foto’s bewerken, het gebruik van een Cloud en computerbeveiliging. Ook is het mogelijk om één-op-één lessen te volgen voor extra begeleiding en advies.

Uiteraard is er nog veel meer te doen op dit geweldige schip. Breng een bezoek aan het Explorations Café voor een heerlijke latte macchiato en een blik in de beste reisgidsen. Volg  yoga lessen in het fitness center en geniet van het uitzicht op zee vanaf het Promenadedek.

5. De routes

De Koningsdam vaart tijdens haar eerste seizoen in de Middellandse Zee, niet zover van huis dus. Bezoek sprankelende  steden als Istanbul, Athene of Barcelona en prachtige eilanden als Rhodos, Kreta, Sicilië of Rhodos.

6. Omdat er ook voor kinderen genoeg te doen is

Er zijn activiteitenprogramma’s voor kinderen in drie verschillende leeftijdsgroepen. De verschillende activiteiten sluiten aan op hun leeftijd en interesses, zoals schat zoeken en knutselen voor de jongsten, kookcursussen en karaoke voor de middelste groep en sportwedstrijden en dansavonden voor de oudere kinderen. Op deze manier leren ze leeftijdgenoten kennen en hebben de ouders even tijd voor elkaar.

7. Het  wordt gewoon een prachtig schip

Dus waar wacht je nog op? Op het moment dat het schip eindelijk in de vaart komt natuurlijk! Helaas duurt dat nog tot februari 2016, maar de voorpret kan nu al beginnen. Zorg dat je er op tijd bij bent en bekijk hier de eerste cruises met de Koningsdam.

2 thoughts on “7 redenen waarom je een cruise zou moeten maken met de Koningsdam”

  1. hebben al met 9 personen geboekt in de mei vakantie 2016. Ouders, kinderen en kleinkinderen.
    Jammergenoeg mochten geen 3 personen in een familiehut, alleen vanaf 4 personen. Vandaar wij moesten uitwijken naar een balkonhut. Wel weer veel duurder. Hopen dan ons 45 jarig huwelijksfeest te vieren.

Comments are closed.