Cruise & More:
Speciaal samengestelde rondreizen

Unieke reizen waarbij een cruise wordt gecombineerd met een reis over land

Wilt u graag genieten van een cruise maar ook van net land waar uw cruise begint of eindigt? Kies dan voor een Cruise & More rondreis waarbij u het beste van deze twee werelden te zien krijgt. Zo heeft u uitgebreid de tijd om de cultuur en gewoonten van een land echt te ontdekken. U heeft de keus uit reizen in groepsverband, individuele reizen of themareizen.

groeps2

Groepsrondreizen

Verrassende cruises in bijvoorbeeld Japan, Zuid- en Midden-Amerika en Alaska komen aan bod op deze site, gecombineerd met landprogramma’s inclusief excursies en met gecertificeerde Nederlandstalige Cruise Travel reisbegeleiding. Tijdens het landprogramma loopt de dag volgens programma en tijdens de cruise is de keuze aan u of u bij de groep aansluit of liever op eigen gelegenheid de bestemmingen en uw cruiseschip ontdekt.

indi1

Individuele reizen

Reist u liever zelfstandig, maar vindt u het wel prettig als de reis al voor u is uitgestippeld? Dan is een individuele rondreis een goede optie. Aan land reist u met een huurauto/camper, de eigen auto of auto met privé chauffeur. Ook zijn de accommodaties aan land al voor u gereserveerd en kunt u optimaal genieten van het land en haar inwoners.

reizigers

Cruise & More reizigers vertellen

Afgelopen jaren maakten veel mensen een Cruise & More reis van Cruise Travel. Deze reizigers hebben een mooie cruise gecombineerd met een geweldige rondreis over land. Ze deden hiermee unieke ervaringen op, die ze graag met u delen. Want wie kan u nu meer vertellen over de mooie reizen die er op deze site staan dan zij die de reis al eerder hebben gemaakt? We vroegen een paar van onze klanten om hun ervaringen op papier te zetten. Waarom hebben ze juist voor een landprogramma in combinatie met een cruise gekozen en wat maakte de reis zo bijzonder? Misschien bent u volgend jaar óók zo’n unieke ervaring rijker!

cruisemore

Cruise & More gids

Onze nieuwe Cruise & More gids is uit!
Alle op deze site samengestelde reizen zijn gebundeld in onze nieuwe Cruise & More gids. Kiest u voor een individuele reis of reist u liever in een groep? Gaat uw volgende reis naar Alaska, Azië of toch de Caribbean? Blader de gids rustig door en wellicht vindt u inspiratie voor uw volgende cruise.
Klik op onderstaande link om de Cruise & More gids aan te vragen.