Cruise & More reizigers vertellen

Afgelopen jaren maakten veel mensen een Cruise & More reis van Cruise Travel. Deze reizigers hebben een mooie cruise gecombineerd met een geweldige landrondreis. Ze deden hiermee unieke ervaringen op, die ze graag met u delen. Want wie kan u nu meer vertellen over de mooie reizen die er in deze gids staan dan zij die de reis al eerder hebben gemaakt? We vroegen een paar van onze klanten om hun ervaringen op papier te zetten. Waarom hebben ze juist voor een landrondreis in combinatie met een cruise gekozen en wat maakte de reis zo bijzonder? Misschien bent u volgend jaar óók zo’n unieke ervaring rijker!

Alaska

Hans en Ria

‘De landrondreis was perfect geregeld. We kregen een envelop met alle informatie en keycards voor de verschillende lodges, zodat we zonder inchecken onze kamers konden inspecteren. We waren erg gecharmeerd van onze laatste lodge. We hadden echt het gevoel dat we middenin de wildernis zaten, buiten bereik van alles en iedereen. Daarna vervolgden we onze trip met een prachte busreis en een nog mooiere catamarantocht.

Op ons cruiseschip hebben we deelgenomen aan tal van activiteiten en hebben we ontzettend genoten van de prachtige natuur. Het wild spotten was ook zo leuk! Bij iedere stop hadden we al maanden van te voren excursies geboekt die allemaal erg professioneel waren georganiseerd, van buschauffeur tot tourgids.

Eenmaal aangekomen in Vancouver moesten we even schakelen van twee weken wildernis naar een drukke stad. Maar dit wende al erg snel en ook in Vancouver hebben we verschillende excursies gedaan. Al met al een prachtige reis met een leuke groep, goede Cruise Travel reisbegeleiding en alleen maar genieten van de prachtige omgeving en natuur.’

riahans

Panamakanaal

Frans en Mieke

‘Wij begonnen onze reis in Los Angeles. Hier hebben we diverse leuke dagexcursies gemaakt en gelukkig ook nog genoeg vrije tijd over om zelf van alles te ontdekken. Het J. Paul Getty Museum in Los Angeles vonden we geweldig! Het uitzicht was fantastisch, het gebouw en de tuinen waren ontzettend mooi en de schilderijen waren natuurlijk geweldig.

Na drie nachten Los Angeles stapten we aan boord van ons schip. We voeren met heerlijk weer naar het zuiden langs Mexico. De stop in Guatemala was super. Zodra we het schip afkwamen was er muziek en een gezellig kleurrijk marktje waar we leuke souvenirs konden kopen.

Hierna volgde de tocht door het Panamakanaal. Het was een hele belevenis om te zien hoe weinig ruimte er was tussen het schip en de kade. Aan boord waren er verschillende presentaties over hoe het schip door middel van sluizen een afstand van bijna 81 kilometer en een hoogteverschil van 26 meter moest overbruggen. Het was een reis om nooit meer te vergeten mede doordat alles zo ontzettend goed was geregeld door onze Cruise Travel reisleiding.’

fransmieke

Azië

Henk en Alice

‘Onze groepsreis door Azië werd bij de bijeenkomst in Ermelo gezamenlijk afgetrapt. Onze Cruise Travel reisbegeleider Cees leidde ons virtueel door de te maken reis. De reis werd hierdoor nog aantrekkelijker.

We begonnen onze landrondreis in Peking waarvandaan we onder leiding van Cees onder andere de Chinese Muur, het Zomerpaleis en de Verboden Stad bezochten. Onze Cruise Travel reisbegeleider was echt een verademing. Hij gaf ons leuke informatie en was er altijd wanneer het nodig was.

Hierna begon onze cruise met de Diamond Princess. We werden aan boord erg goed ontvangen en we zetten koers richting Busan in Korea. Wij staken hoog boven de zeer vriendelijke Koreanen uit maar het was een erg leuke stad om rond te slenteren. Met stops in Japan, China, Hong Kong, Vietnam, Singapore en Thailand hebben we ontzettend veel verschillende landen gezien. We gingen vaak onze eigen gang maar we pakten soms ook de shuttlebus vanaf het schip.

De reisbegeleiding van Cruise Travel was erg goed geregeld en het informatieboekje was heel waardevol. Cees was als lopende informatiebron een hele fijne aanvulling op deze mooie cruise en landrondreis.

henkalice