Wat is een groepsrondreis?

Verrassende cruises in bijvoorbeeld Japan,  Zuid- en Midden-Amerika en Alaska komen aan bod op deze website, gecombineerd met landprogramma’s inclusief excursies en met gecertificeerde Nederlandstalige Cruise Travel reisbegeleiding. Tijdens het landprogramma loopt de dag volgens programma en tijdens de cruise is de keuze aan u of u bij de groep aansluit of liever op eigen gelegenheid de bestemmingen en uw cruiseschip ontdekt.

Deze reizen vinden doorgang bij een minimale groepsgrootte van 16 deelnemers. 

groepsreis
japan

Fascinerend Japan 

14 dagen – vertrek op 21 juni 2018 – Diamond Princess★★★★★

Japan is een veelzijdig land vol oude gebruiken, met een wonderlijke natuur en een grote culturele achtergrond. Het is een land van extremen en contrasten. Het verschil tussen oude tradities en ambachten naast futuristische bouwwerken en vooruitstrevende technieken is enorm. En de natuur is hier wonderschoon.

Machu Picchu in Peru_shutterstock_217241476

Peru en Mexico: Machu Picchu, Inca’s en Maya’s

21 dagen – vertrek op 6 maart 2018 – Maasdam★★★★★

Peru, wereldberoemd om Machu Picchu maar dit is lang niet alles wat Peru u te bieden heeft. Het is een ontzettend divers land, ontdek de overweldigende natuur met de karakteristieke Andesdorpjes en nog veel meer. Tijdens de cruise doet u onvergetelijke bestemmingen aan als Ecuador, Costa Rica, Guatemala en Mexico.

alaska1

Adembenemend Alaska

16 dagen – vertrek op 27 juni 2018 – Island Princess★★★★★

Alaska, de grootste van de 50 staten van de Verenigde Staten van Amerika is een fascinerende natuurbestemming. Aanschouw de diepste fjorden en de hoogste bergen. Zowel aan land als in het water leven vele diersoorten die u zeker eens in de vrije natuur zou moeten zien!
x

Wat is een groepsrondreis?

Verrassende cruises in bijvoorbeeld Japan, Zuid- en Midden-Amerika en Alaska komen aan bod in deze gids, gecombineerd met landprogramma’s inclusief excursies en met gecertificeerde Nederlandstalige Cruise Travel reisbegeleiding. Tijdens het landprogramma loopt de dag volgens programma en tijdens de cruise is de keuze aan u of u bij de groep aansluit of liever op eigen gelegenheid de bestemmingen en uw cruiseschip ontdekt.

Compleet en comfortabel
Het voordeel van de groepsrondreizen is dat deze zeer compleet zijn, zodat u optimaal kunt genieten van de gekozen bestemming. Ook is de prijs zeer compleet, waarbij veel is inbegrepen, zoals de vliegreis, de transfers, de cruise op basis van volpension, havengelden, hotelovernachtingen aan land, lunches en diners en diverse excursies.

Vertrouwd
Tijdens deze reizen gaat er gecertificeerde Nederlandstalige Cruise Travel reisbegeleiding mee, voor uw comfort en gemak. Mocht er onderweg iets gebeuren, dan is er altijd iemand in de buurt die uw taal spreekt en weet wat te doen in geval van calamiteiten. Ook maken we vaak gebruik van lokale (Engelstalige) gidsen die u alles kunnen vertellen over de cultuur, geschiedenis en gebruiken van hun land.

Reist u alleen?
Ook als u alleen reist, maar toch de keuze wilt hebben om eenvoudig bij een groep aan te sluiten dan is een groepsrondreis met Cruise Travel een goede optie. ’s Avonds kunt u bijvoorbeeld aanschuiven bij de groep en de dag erop kiest u ervoor om alleen op pad te gaan. Vrijheid, blijheid!

Onze groepsreizen zijn altijd inclusief

 Professioneel advies van ons Cruise & More team
 Vluchten en transfers
 Cruise op basis van volpension
 Gecertificeerde Nederlandse Cruise Travel reisbegeleiding
 Kennismakingsbijeenkomst voorafgaande aan de reis
 Vele maaltijden en excursies tijdens uw rondreis over land
 Entreegelden tijdens uw rondreis over land